Se incarca...

Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate paginii de internet FISCAL MAG (fiscalmag.ro).

Pagina de internet FISCAL MAG (fiscalmag.ro) este administrata de S.C. JURNALUL ELECTRONIC S.R.L., cu sediul social in Str. Ripiceni nr.4, Sector 2, Bucuresti, Cod fiscal RO 36260060, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/8980/2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe FISCAL MAG (fiscalmag.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii FISCAL MAG (fiscalmag.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea FISCAL MAG (fiscalmag.ro) si a tertilor cu care FISCAL MAG (fiscalmag.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Administratorul va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe FISCAL MAG (fiscalmag.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar FISCAL MAG (fiscalmag.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: contact@fiscalmag.ro